Waar haal jij je inspiratie en informatie vandaan?

We hebben gezien dat 41% van de chefs weer opzoek is naar inspiratie en informatie. Maar waar halen ze die vandaan? Verwacht jij in 2021 weer gebruik te maken beurzen en demo’s op locatie, of heeft de corona jou zo afgeschrikt dat je hier liever nog even niet aan denkt? Laat jij je liever inspireren door vakbladen en magazines, veilig op afstand?

Wij stelden de vraag ook aan 166 van jouw collega’s in Nederland via een online vragenlijst van Het Nederlands Kokspanel. De nadruk van dit onderzoek lag op de invloed van COVID-19 met betrekking tot bedrijfsvoering, oriëntatie proces en de verwachtingen van merkfabrikant en groothandel.

Wat opvalt is dat de folder van de groothandel in ieder segment bovenaan staat. Fastservice hecht ook veel waarde aan het ontvangen van een vertegenwoordiger van de groothandel (66%). De horeca vindt vakbladen en magazines ook een belangrijke inspiratie en informatiebron (66%). Catering daarentegen vindt het kunnen aanvragen van een proefproduct interessant (44%).

artikel-8-hnk.png
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie