Video marketing – Stand out from the crowd!

Een video wordt 4x meer bekeken dan een tekst. Dit komt omdat een video meer interactief is en daardoor vaker wordt gedeeld. Dit heeft zijn voordelen, want hierdoor bereik je ook het netwerk van verschillende personen die jouw video delen. Online kan je bereik oneindig groot zijn. Hierdoor creëer je een goede bekendheid voor jouw zaak.

Video is een andere manier van het laten zien van jouw service of gerechten. Door dit visueel te maken krijgt iemand er een gevoel bij. Mensen die normaal niet naar jouw zaak zouden komen omdat ze er een bepaald beeld van hebben, dit kan zijn; te duur, te chique, niet de gerechten die ik lekker vind, of andere redenen, kunnen nu via een video toch jouw zaak bekijken. Dit verlaagd de drempel om toch eens een kijkje te nemen in jullie zaak. Sommige (potentiële) klanten hebben misschien nog nooit van jullie zaak gehoord, ook zij worden getriggerd om een video te bekijken en als dit hen aanspreekt, zullen ze eerder een reservering plaatsen.

Je hebt vast wel eens iemand horen zeggen: “hij is er al geweest, dus dan moet het goed zijn”. Doordat iemand informatie deelt worden anderen dus automatisch getriggerd. Uit een onderzoek van Tripadvisor is gebleken dat 91% van de respondenten zei dat het lezen van restaurantbeoordelingen belangrijk was bij het kiezen van een eetgelegenheid. (bron: Tripadvisor)

Op deze manier wordt je draagvlak enorm vergroot. Hierdoor kan jij je klant database gaan vergroten. Hoe groter je klantdatabase, hoe groter de kans dat jij meer klanten weet te trekken en ed tafeltjes in jouw zaak iedere avond weet te vullen.

Maak nu kans op 1 van de 3 gratis bedrijfsfilms met Het Nederlands Kokspanel

Om onze leden een handje te helpen verloten wij de komende tijd 3 gratis bedrijfsfilms onder onze leden. Dit is een professionele film die je breed kan inzetten. Een goede bedrijfsfilm is erg belangrijk voor je visuele communicatie, je gasten krijgen hierdoor een beter en vooral persoonlijker beeld van jouw bedrijf. In deze tijd zoeken mensen naar een persoonlijke connectie met de plekken die zij kiezen om naar toe te gaan.

Wil jij ook kans maken op 1 van deze 3 films? Vul dan HIER het formulier in. Nog geen lid van Het Nederlands Kokspanel? Geen zorgen, via het inschrijfformulier kan je ook direct gratis lid worden van Het Nederlands Kokspanel. Doe nu mee!

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie