Tweede winnaar van de bedrijfsfilm: Catering Wolfs

Bedrijf is gevestigd in Berkel Enschot. Bedrijf wordt gerund door Michiel van de Pas en zijn compagnon Mark Wolfs. Daarnaast hebben ze een viertal vaste medewerkers en een poel van 20 tot 25 flexibele werknemers.

De motto bij Catering Wolfs is ‘Culinair genieten in ongedwongen sfeer, dit kan zowel thuis en bij particulier. Alles om de klant te ontzorgen’.

Michiel van de Pas vertelt dat op het moment (in de corona crisis) zijn grootste uitdaging is het overleven, de klanten tevreden te houden en om alle richtlijnen te blijven volgen. Door hun jarenlange ervaring weten ze hier goed mee om te gaan. Ze hebben het assortiment aangepast om zo toch hun klanten te bereiken en tevreden te houden.

Lid zijn van Het Nederlands Kokspanel betekent voor Michiel van de Pas het samenwerken in de branche, waarbij we ons samen sterk neerzetten om er vervolgens ook samen sterker uit te komen. Ook zegt Michiel: “Lid zijn van Het Nederlands Kokspanel heeft nog meer voordelen; je ontvangt een nieuwsbrief, tips, ontdekt nieuwe trends en je weet wat er speelt in de markt. Het is belangrijk dat je niet alleen van binnenuit naar je bedrijf kijkt, maar ook van buiten uit. Dit geeft je een andere kijk en ideeën die je kunt integreren, anders verzadig je”. Beide eigenaren zijn al 10 jaar lid van Het Nederlands Kokspanel.

Michiel sluit af met de volgende woorden: “Blijf doen wat je doet, zeker in deze corona tijd. Ga geen andere rare oplossingen bedenken. Je hebt je bedrijf grootgebracht hoe jij dit graag wilt en daar ga je in de toekomst ook zo mee verder”.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie