Resultaten onderzoek

Hoe oriënteert de Nederlandse foodprofessional zich? 
Na de warme zomermaanden komt er weer een nieuw seizoen aan. Een nieuw seizoen met nieuwe producten en smaken. Tijd om de menukaart hierop aan te passen. Waar halen foodprofessionals hun inspiratie vandaan?   

Het Nederlands Kokspanel heeft onderzocht hoe foodprofessionals zich online oriënteren.  180 respondenten,waarvan 96% beslissers, hebben deelgenomen aan het onderzoek. De respondenten zijn werkzaam in de segmenten Horeca, QSR en Catering. In onderstaande afbeelding geven we jullie een blik in de onderzoeksresultaten. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de onderzoeksresultaten? Neem dan contact met ons op. 

Ben je nog geen panellid en wil jij ook je mening geven? Schrijf je in als panellid op deze pagina en neem deel aan onze onderzoeken. Kennis delen = succes vermenigvuldigen.

Resultaten onderzoek
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie