Onze tips voor Horecava Limited

Om 9:45 uur begint de dag met de opening door Carlijn Groen-Wijnmalen, de directeur van Horecava. Dan is ook de speciale #hartvoordehoreca tribute, waarin Horecava aandacht geeft aan creatieve en innovatieve initiatieven, die oplossingen bieden voor de Corona-situatie. Een jury koos de beste ideeën. Wij verwachten een inspirerend moment.

Het Gastronomisch Gilde lanceert om 11:05 uur het inspiratieboek: ‘The road to succes’. Een inspirerend boek vol verhalen van Nederland’s beste wedstrijd chefs en aanstormend talent. Bomvol prachtige recepten en waardevolle tips voor de chef die ernaar uitkijkt wedstrijden te koken. Wij gaan even kijken bij de vrienden van het Gastronomisch Gilde.

Om 16:10 uur zitten wij met de borrelplank inmiddels op tafel te kijken naar de trendpresentatie van Entree Magazine. Van staycation tot privéchef en cocktail-delivery. Zelfs in coronatijd volgen de trends elkaar in hoog tempo op. Wat heeft 2021 voor ons in petto?

Om 16:15 uur is ook Verstegen aan de beurt op het expertpodium. Recent deed dit Rotterdamse bedrijf nog onderzoek via ons panel. Ze spreken over duurzame kruiden en specerijen. Hoe zorgt Verstegen voor kennis, continuïteit en kwaliteit in de toekomst? Wij hebben gehoord dat het interessant wordt.

Maak vooral je eigen keuze uit het mooie programma via de website van Horecava en haal alle informatie en inspiratie binnen die je nodig hebt voor het aankomende seizoen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie