Onderzoek: Catering ziet uitdaging in veeleisende gast

Heb jij ook opgemerkt dat cateringklanten steeds trendgevoeliger zijn? Of het nu gaat om een vegan aanbod, gemak of  bijzondere thema’s: de  wensen worden steeds groter. De gast wordt steeds veeleisender en vormt daarmee de nummer één uitdaging voor cateraars. Dit blijkt uit onderzoek naar uitdagingen en beperkingen binnen Horeca en Catering, door Group7 i.s.m. Het Nederlands Kokspanel. Voor de uitdagingen binnen horeca klik je hier.

Naast de steeds meer eisende klant ziet het cateringsegment nog meer uitdagingen én beperkingen die de weg naar meer succes soms ingewikkeld maken. Klik op onderstaande infographic om het beeld te vergroten en de resultaten van het onderzoek te zien.

Nu zijn wij wel benieuwd: herken jij je in deze uitdagingen en beperkingen? Zijn er wat jou betreft nog zaken die ontbreken?  Word lid van Het Nederlands Kokspanel en praat mee!


Onderzoek: Catering ziet uitdaging in veeleisende gast
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie