Mystery Review zoekt mystery guests

Tijdens Gastvrij Rotterdam zal het bedrijf Mystery Review doormiddel van mysterie guests de stands op de beurs beoordelen. Er zal beoordeeld worden op de stopkracht en uitstraling van de stand en het handelen van de standbemanning.  Mystery Review is nog op zoek naar mysterie guests uit de sector.

Tijdens het bezoek is het de bedoeling dat je bij circa 10 stands het gesprek aangaat met de standhouder. Ook beoordeel je de begroeting bij aankomst en de uitstraling van de stand. Dit doe je aan de hand van een vragenlijst die je na het bezoek invult. Dit kan je op je mobiel of tablet, uiteraard zorgen we vooraf nog voor een briefing.  

 De doelgroep van de beurs zijn hospitality professionals. Allemaal mensen met een horeca/retail achtergrond of managers/inkopers binnen de zorg en recreatie sector. Hierdoor moeten de mystery guest hetzelfde profiel hebben en ook in dit vakgebied werkzaam zijn.  Tijdens de registratie voor de beurs wordt een bedrijfsnaam en functie gevraagd, die op je entree badge komt te staan. Tijdens een gesprek bij een stand kan gerefereerd worden naar jouw bedrijf/functie en weet jij ook wat je moet vertellen om het geloofwaardig te laten zijn.  
 
Past bovenstaande oproep bij jou en lijkt het je leuk de beurs te bezoeken als mystery guest?  Of kén je iemand die in het profiel past en de beurs wil bezoeken?  

Meld je dan aan via info@mystery-review.nl of via 0294 454 511 

Je krijg een dagentree tot de beurs en een parkeerkaart aangeboden als je met de auto komt.  
Daarnaast verzorgt Mystery Review een vergoeding voor je tijd per stand.  

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie