HNK lid Marcel Dijstelblom: "Ik wil op de hoogte blijven van wat er buiten mijn keuken gebeurd".

Marcel Dijstelblom is chefkok en eigenaar van Restaurant Ons in Mierlo. Marcel is zijn avontuur begonnen op de SKB (School conservatieve beroepen) en daar is zijn passie voor koken begonnen. Tegenwoordig staat Marcel ermee op en gaat hij ermee naar bed. Het leukste vind hij het verrassen van gasten en hen laten zien wat je allemaal kan met eten en smaken.

Marcel vindt dat men zich onderscheid van anderen door zichzelf te blijven. Hij is lid van Het Nederlands Kokspanel omdat hij op die manier op de hoogte blijft van wat er in de food-sector speelt. Marcel geeft aan dat je als chefkok en eigenaar 80 uur per week in je eigen restaurant doorbrengt, Het Nederlands Kokspanel laat hem ook zien wat er buiten zijn restaurant gebeurd. Tevens vind hij het leuk om een kijkje te nemen in anderen keukens en laat zich graag inspireren door andere gerechten.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie