Het Nederlands Kokspanel, ben jij al LID?

Het Nederlands Kokspanel beantwoord jouw vragen, ben jij al LID?

Wij vroegen ons panel wat hen momenteel bezig houdt. Waar lopen ze tegen aan? Waar kunnen wij ze bij steunen met Het Nederlands Kokspanel?

Uit onderzoek is gebleken dat:

  1. 37% aangeeft kosten te willen besparen
  2. 27% zegt rendement te willen verhogen
  3. 35% zegt te willen weten hoe anderen het doen
  4. 35% aangeeft meer (nieuwe) klanten te willen aantrekken
  5. 24% zegt hun online zichtbaarheid te willen vergroten

Op 16 november gaf Carolien Plevier een Masterclass Social Media waarin ze tips gaf over hoe jij als professional je online zichtbaarheid kunt verbeteren en waar je op moet letten. Ze legde uit dat het resulteert in het aantrekken van (nieuwe) klanten. Ze gaf ook voorbeelden van hoe anderen het doen. Als je dit op de juiste manier inzet zal dit resulteren in je rendement verhogen. Heb je het helaas gemist? Geen probleem, door het grote succes hebben we een extra masterclass ingepland op 16 december 2020. Schrijf je hier in.

Het Nederlands Kokspanel is een onderzoekspanel voor professionals uit de grootverbruikersmarkt; chef-koks en beslissers werkzaam in de horeca, cateringmanagers van een bedrijfsrestaurant, eigenaren van een cafetaria en hoofden voeding/keuken in een instelling. Samen helpen wij de horeca en catering verder groeien. Wij delen het laatste nieuws, tips en onderzoeksresultaten.

Schrijf je nu in en ontvang 10 exclusieve tips om social media op de menukaart te zetten.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie