Heb je voldoende capaciteit in de keuken?

Trendwatchers verwachten dat er na corona blijvend kansen zijn voor bezorgrestaurants. ShareThatKitchen biedt dé oplossing voor horecaondernemers die de omzetkans uit bezorging en afhalen blijvend willen verzilveren. Jasper Kooijmans van ShareThatKitchen: “Er zijn heel veel professionele keukens die maar weinig gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld alleen overdag of niet in het weekend. Die overcapaciteit kan mooi gebruikt worden door restaurateurs die keukencapaciteit zoeken voor hun bezorgdiensten. Want de meeste restaurants kunnen straks niet blijven bezorgen vanuit hun restaurantkeuken.”

Het is belangrijk dat je nu nadenkt over de capaciteit en de keukenprocessen als straks het restaurant weer open mag. Het wordt waarschijnlijk in het begin vrij druk – zeker bij mooi weer – en dan zul je alles op orde moeten hebben.

ShareThatKitchen gaat in maart van start. Vanaf die datum kun je keukencapaciteit aanbieden of juist huren. De nieuwe onderneming heeft ook nagedacht over een pakket aanvullende diensten, zodat verhuurder en huurder alleen gemak hebben van hun samenwerking. Op www.sharethatkitchen.com kun je nu al een vooraanmelding doen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie