Een frisse producttest

Het bedrijf Lebo Kaas uit Lopik in de provincie Utrecht is bezig aan een opmars in de wereld van zuivel en foodservice. Met een nieuwe frisse zuivelspread willen ze de concurrentie aangaan. Om deze te testen hebben ze Het Nederlands Kokspanel gevraagd een producttest uit te voeren. Zo heeft Lebo Kaas nieuwe inzichten verkregen over de smaak, positionering en toepassingsmogelijkheden voor in de horeca.

Onderstaand bericht is geschreven door Bernarda, de Product Manager van Lebo Kaas:

“Voordat we daadwerkelijk het product introduceerde, wilden we meer inzichten krijgen in de werkbaarheid en toepasbaarheid van de nieuwe Frisse Zuivelspread. Hoewel we wisten dat zowel de smaak als de smeerbaarheid goed zijn, is het fijn om dit op een professionele wijze onderbouwd te krijgen vanuit je doelgroep. Er is een smaaktest gedaan van het pure product en daarnaast een warme en koude toepassing getest. Dit levert waardevolle inzichten op hoe de chef het product ervaren, hoe hij het gaat gebruiken in de keuken en op welke manier we hem kunnen gaan inspireren. Voorafgaand aan het onderzoek was het fijn sparren om te komen tot een heldere doelstelling en doelgroep bepaling. De tijd tot aan de introductie was kort, maar daar werd door Het Nederlands Kokspanel alleen maar enthousiast op gereageerd en het onderzoek was in een paar weken tijd volledig afgerond.”

Bedankt panelleden die mee gedaan hebben aan de producttest! Wil jij het product ook testen? Dat kan! Vul dan nu het formulier in

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie