ChapChap, het nieuwe platform van Bidfood speciaal voor de horeca

De meest voorkomende vraag de afgelopen maanden is geweest: “Hoe krijg ik mijn horecagelegenheid weer vol?”. Ondanks dat veel horeca eigenaren er alles aan hebben gedaan hun zaak op te knappen, voucher te verkopen, afhaalservice zijn gestart of telefonisch in contact zijn gebleven met hun gasten, is er toch veel verandert.

Bidfood helpt!

Bidfood heeft de horeca tijdens de corona crisis al ondersteund via hun bestelsite binnen één dag. Ook heeft de horecagroothandel een rap met Lange Frans gedaan, deze werd vaak gedeeld op Social Media. Nu de grootste storm voorbij is vind Bidfood het tijd voor een vervolgstap. In september 2020 zal Bidfood de horeca gaan steunen via een nieuwe platform genaamd ChapChap. Het platform brengt horeca en gasten bij elkaar. Het uitgangspunt is om alle tafeltjes in de horeca weer te vullen, mensen weer bestellingen te laten maken of gerechten te laten afhalen. Kortom de omzet vergroten.

Hoe werkt ChapChap?

Doordat jouw gasten ‘jouw verhaal’ gaan vertellen, worden anderen in hun netwerk hierdoor getriggerd. Tevens verbreed het jouw directe netwerk en daarmee ook de potentie op nieuwe gasten. Niemand kan een verhaal zo mooi vertellen als jouw gasten die heerlijk hebben genoten van hun avondje uit. Het voordeel hiervan is ook dat het niet als commercieel wordt ervaren, waardoor nieuwe (potentiële) gasten hier écht waarde aan hechten. Hoe vaak heb jij al reviews bekeken voordat je ergens naartoe gaat? Zie je wel!

Wat zegt CEO Dick Slootweg over Chapchap?

‘ChapChap geeft horecazaken een podium’, vervolgt CEO Dick Slootweg. ‘Via ChapChap kunnen gasten in heel Nederland direct bestellen voor afhaal, of reserveren bij hun favoriete lokale zaak, in plaats van te bestellen bij de bekende reserverings- en bestelsites. Verder helpt ChapChap de horeca om direct te communiceren met hun gasten, maar helpt het ook om gasten te mobiliseren. Zo vergroot je de lokale impact en daarmee het succes van je zaak’, aldus Slootweg.

Wat maakt het platform zo bijzonder?

Gasten kunnen door heel Nederland direct bestellen, afhalen en reserveren bij hun favoriete horecagelegenheid. Een one-stop-shop voor alles wat je gasten nodig hebben aan informatie. Het platform heeft geen oogwinstmerk, alle inkomsten komen direct terug bij de horeca. Het platform is volledig samen met de horeca ontwikkeld en alle feedback van de horeca wordt weer gebruikt om het platform te blijven verbeteren.

Op de hoogte blijven?

Houd deze website in de gaten voor meer informatie. Je kan ook contact zoeken met ChapChap voor meer informatie.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie