Meesterkok Gerrit Greveling is woensdag 11 december 2011 op zestig jarige leeftijd overleden. Dat laat het Bestuur van het Gastronomisch Gilde weten, de vereniging waar hij voorzitter van was. Gerrit Greveling was een toegewijde chef en een inspiratiebron voor vele vakgenoten. In 1986 was hij de jongste SVH Meesterkok van die tijd. Greveling had ruim […]

Het bericht Meesterkok Gerrit Greveling overleden verscheen eerst op Horeca Netwerk.

Hutten Catering heeft de eerste plek gekregen in de Management Team-lijst van beste cateraars. Vorig jaar won de Veghelse cateraar ook, alleen toen in de lijst van runners-up. Het feit dat de cateraar nu in de over-all ranking nummer 1 staat ziet Hutten als een bevestiging van de gedurfde aanpak en de betekenisvolle manier van […]

Het bericht Hutten beste cateraar in MT1000-ranking verscheen eerst op Horeca Netwerk.

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer openen in het voorjaar van 2020 hun restaurant Vigor in Vught. Vigor zetelt in de 17e eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die op dit moment wordt verbouwd. Middelpunt van het restaurant is de centrale bar, die tegelijkertijd ook de open keuken is. Vigor is het eerste eigen restaurant van […]

Het bericht Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught verscheen eerst op Horeca Netwerk.

De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2020’ verkiezing zijn bekend! Drieëndertig foodservice bedrijven maken kans op een (categorie)prijs. In deze tweede editie hebben consumenten ruim 20.000 beoordelingen gegeven met een gemiddelde waardering van een 6,91. De verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava en werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. […]

Het bericht De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2020’! verscheen eerst op Horeca Netwerk.

Resultaten onderzoek uitdagingen chefs
Het Nederlands Kokspanel onderzocht de uitdagingen van chefs. Meer dan 500 respondenten hebben deelgenomen aan het onderzoek. We delen graag de eerste resultaten met jullie, na de zomer volgt meer informatie hierover.
Wij feliciteren de winnaars!
In oktober heeft Het Nederlands Kokspanel een onderzoek naar taart en gebak gedaan. Wij bedanken alle respondenten en feliciteren de 10 winnaars van de bol.com bonnen.
Klantcase Topking
Topking verwacht dat er binnen restaurants (Full service segment) meer kansen liggen voor KaasTengels®. Het marktpotentieel willen ze graag onderzoeken. De onderzoeksvraag luidde daarom: Hoe ziet de ideale borrelkaart samenstelling binnen het fullservice segment eruit?
12
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie