Te weinig personeel in de zomer?
De tijden voor de horeca worden beter. Maar hoe gaat de horeca dat allemaal bemensen? De zorgen nemen toe. We geven drie tips voor de komende zomer.
De horeca heropent: De gast is veranderd!
De horeca gaat in kleine stapjes weer open. Sinds 28 april zijn de buitenterrassen van eet- en drinkgelegenheden weer open. Het gedrag van de gasten is veranderd. Dit is het moment om eens goed met je klanten te praten. Stel vragen en trek later samen conclusies. Gebruik dit goed om klaar te zijn voor een succesvolle toekomst.
5 Tips om social media op je menukaart te zetten.
In deze tijd, maar ook in de toekomst, is het heel belangrijk om online in contact te blijven met jouw klanten en potentiële klanten. Je kunt klanten aanspreken maar je kunt ze ook met interactie online opzoeken. Maar hoe kan je dit het beste doen? Bekijk de 5 tips.
Zet social media op je menukaart!
In deze van gesloten horeca, waarin je geen contact mag hebben met elkaar, is het heel belangrijk om online in contact te blijven met jouw klanten en potentiële klanten. Normaal kan je klanten gewoon spreken maar nu moet je interactie online opzoeken. Maar hoe kan je dit het beste doen? Wij geven je hiervoor tips.
Meer resultaat met een bestelsite
Hoe kan je meer succes hebben met je eigen bestelsite? In het webinar geven wij jou 7 tips en tricks hoe jij aan de slag kunt met jouw online bestelsite.
Heb je voldoende capaciteit in de keuken?
Sommige restaurants bezorgen alleen om zichtbaar te blijven voor hun gasten. Andere zijn er juist heel succesvol mee: ze hadden al een concept dat goed past bij bezorgen, of pasten hun kaart slim aan. En als straks het restaurant weer open gaat, zouden ze die omzet uit bezorging niet graag missen. Maar hoe ga je dat organiseren, zonder chaos in de keuken en je restaurant?
Is je terras al klaar voor het voorjaar?
Je zult gaan zien dat veel bezoekers dit voorjaar het liefst buiten willen blijven. Dat is natuurlijk al langer een trend, maar nu speelt de voorzichtigheid met corona natuurlijk een belangrijke rol. Neem contact op met de gemeente en maak samen plannen.
Vooruitblik op 2021 – Verwachte trends en ontwikkelingen
In 2021 zullen nieuwe trends ontstaan en ontwikkelingen plaatsvinden. Wij delen graag onze vooruitblik voor het komende jaar, zodat jij je voordeel ermee kunt doen.
Het Nederlands Kokspanel, ben jij al LID?
Ben jij al lid? Het Nederlands Kokspanel is een onderzoekspanel voor professionals uit de grootverbruikersmarkt; chef-koks en beslissers werkzaam in de horeca, cateringmanagers van een bedrijfsrestaurant, eigenaren van een cafetaria en hoofden voeding/keuken in een instelling. Samen helpen wij de horeca en catering verder groeien. Wij delen het laatste nieuws, tips en onderzoeksresultaten.
Persbericht Foodservice Community bij GROUP7
Foodservice Community, het Belgische online platform voor kennisdelen en marktonderzoek, wordt een onderdeel van GROUP7, Bureau voor Food-commerce. De activiteiten worden samengevoegd met die van Het Nederlands Kokspanel. Hierdoor ontstaat het grootste professional onderzoekspanel voor foodservice in de Benelux.
Stageplaats bieden in crisistijd? Juist wel doen!
Sommige studenten worden er moedeloos van: een stageplaats vinden is deze winter een heel lastige opgave. Ook horeca- en cateringbedrijven bieden nauwelijks stageplaatsen aan. Dat is op den duur slecht voor de branche. Terwijl het aanbieden van stageplaatsen ook kansen biedt.
Horecava 2021 gaat door!
De horeca heeft een tijdje stil gelegen en daarom is het juist heel belangrijk dat Horecava 2021 door gaat. Dit is de 65ste editie. De beurs zal plaatsvinden van 11 tot en met 14 januari 2021 in RAI Amsterdam.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie