Wie zijn jouw klanten of gasten?
Door de toename van online contacten met (potentiële) klanten is het steeds belangrijker een beeld te hebben van wie er graag bij jou komt in de zaak of jouw locatie. Het is erg belangrijk om je klanten te kennen. Door een Empathy Map in te vullen krijg je een goed beeld van jouw klanten. Hier volgen 4 praktische tips.
Halveer je voedselverspilling.
Wat zou horeca en catering kunnen doen om voedselverspilling tegen te gaan? De halvering van de verspilling komt van de Verenigde Naties, die willen wereldwijd de voedselverspilling met 50% verminderen in 2030. Nederland en België hebben die doelstelling overgenomen.
Zomerse temperaturen, de terrassen zijn vol! Hoe ga je hier het beste mee om?
Wat is het toch lekker weer en de temperaturen kunnen aardig hoog oplopen. Dit zorgt ervoor dat mensen graag naar buiten gaan en hun ‘oude’ leventje weer oppakken. Dit betekent lekker een terrasje pakken als je de stad in gaat of ’s middags lunchen in het zonnetje. Helaas moeten we ons allemaal nog steeds aan de RIVM maatregelen houden. Wat moet je in de gaten houden om het zo aangenaam mogelijk voor de gast te maken, maar er zelf ook het maximaal haalbare uit te halen?
Te weinig personeel in de zomer?
De tijden voor de horeca worden beter. Maar hoe gaat de horeca dat allemaal bemensen? De zorgen nemen toe. We geven drie tips voor de komende zomer.
De horeca heropent: De gast is veranderd!
De horeca gaat in kleine stapjes weer open. Sinds 28 april zijn de buitenterrassen van eet- en drinkgelegenheden weer open. Het gedrag van de gasten is veranderd. Dit is het moment om eens goed met je klanten te praten. Stel vragen en trek later samen conclusies. Gebruik dit goed om klaar te zijn voor een succesvolle toekomst.
5 Tips om social media op je menukaart te zetten.
In deze tijd, maar ook in de toekomst, is het heel belangrijk om online in contact te blijven met jouw klanten en potentiële klanten. Je kunt klanten aanspreken maar je kunt ze ook met interactie online opzoeken. Maar hoe kan je dit het beste doen? Bekijk de 5 tips.
Zet social media op je menukaart!
In deze van gesloten horeca, waarin je geen contact mag hebben met elkaar, is het heel belangrijk om online in contact te blijven met jouw klanten en potentiële klanten. Normaal kan je klanten gewoon spreken maar nu moet je interactie online opzoeken. Maar hoe kan je dit het beste doen? Wij geven je hiervoor tips.
Meer resultaat met een bestelsite
Hoe kan je meer succes hebben met je eigen bestelsite? In het webinar geven wij jou 7 tips en tricks hoe jij aan de slag kunt met jouw online bestelsite.
Is je terras al klaar voor het voorjaar?
Je zult gaan zien dat veel bezoekers dit voorjaar het liefst buiten willen blijven. Dat is natuurlijk al langer een trend, maar nu speelt de voorzichtigheid met corona natuurlijk een belangrijke rol. Neem contact op met de gemeente en maak samen plannen.
Vooruitblik op 2021 – Verwachte trends en ontwikkelingen
In 2021 zullen nieuwe trends ontstaan en ontwikkelingen plaatsvinden. Wij delen graag onze vooruitblik voor het komende jaar, zodat jij je voordeel ermee kunt doen.
Het Nederlands Kokspanel, ben jij al LID?
Ben jij al lid? Het Nederlands Kokspanel is een onderzoekspanel voor professionals uit de grootverbruikersmarkt; chef-koks en beslissers werkzaam in de horeca, cateringmanagers van een bedrijfsrestaurant, eigenaren van een cafetaria en hoofden voeding/keuken in een instelling. Samen helpen wij de horeca en catering verder groeien. Wij delen het laatste nieuws, tips en onderzoeksresultaten.
Heb je voldoende capaciteit in de keuken?
Sommige restaurants bezorgen alleen om zichtbaar te blijven voor hun gasten. Andere zijn er juist heel succesvol mee: ze hadden al een concept dat goed past bij bezorgen, of pasten hun kaart slim aan. En als straks het restaurant weer open gaat, zouden ze die omzet uit bezorging niet graag missen. Maar hoe ga je dat organiseren, zonder chaos in de keuken en je restaurant?
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie