De grootste brouwerij ter wereld (AB InBev) wil Martin Barrington benoemen tot nieuwe voorzitter van het concern. Hij vervangt Olivier Goudet die vertrekt om een belangenconflict te voorkomen. Tabaksfabrikant De Amerikaan Barrington is voormalig topman van tabaksfabrikant Altria, hij trad daar vorig jaar af. Altria behoort tot de grootste aandeelhouders van AB InBev. Barrington is op dit […]

Het bericht AB InBev krijgt nieuwe voorzitter verscheen eerst op Horeca Netwerk.

Het horeca-concept Stan & Co, met locaties in Utrecht, Arnhem en Zeist en onderdeel uitmaakt van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling, krijgt een nieuwe locatie in Amsterdam. De plek van de Amsterdamse horecazaak wordt Capital C. Deze plek, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs aan het Weesperplein, wordt het creatieve centrum van de hoofdstad. Stan&Co vertaalt deze […]

Het bericht Amsterdam krijgt primeur Stan & Co 2.0 verscheen eerst op Horeca Netwerk.

Op vrijdag 5 april 2019 vindt in de Expozaal van het Beatrixgebouw in Utrecht het 5e Healthy Food Congress plaats. Dit lustrumcongres vindt tegelijk plaats met het congres Arts & Leefstijl dat kan rekenen op de komst van ruim 600 artsen, diëtisten en andere zorgverleners. Volgens de organisatie van Healthy Food Congress biedt het feit […]

Het bericht Healthy Food Congress zet groente en fruit in de zorg centraal verscheen eerst op Horeca Netwerk.

Discounter Aldi is bezig in Londen met een test voor een kleine winkelformaat. De eerste zogenaamde ‘Lokale Brandstore’ werd geopend in Balham, in het zuidwesten van Londen. De komst van gemakswinkel voor dagelijkse boodschappen wordt gemeld door Retail Week. De winkel betreft een proef en is neergezet om klanten te laten zien op welke wijze […]

Het bericht Aldi experimenteert in Londen met kleinere winkel verscheen eerst op Horeca Netwerk.

Onderzoek naar de menukaart
De menukaart is een van de belangrijkste communicatie middelen naar je gasten in je restaurant. De consument vraagt om variatie, dus met enige regelmaat de menukaart aanpassen hoort erbij. We vroegen aan onze panelleden van Het Nederlands Kokspanel hoe vaak pas je het aan, waarom, waar let je op en met wie stel je de kaart op? We delen graag met iedereen deze inzichten.
Samenwerking Gastronomisch Gilde
Het Gastronomisch Gilde, vereniging voor vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid en Het Nederlands Kokspanel, onderzoekspanel voor professionals uit de horeca en catering, zijn de samenwerking aangegaan. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om informatie met elkaar uit te wisselen over de actuele behoeften van koks, cateringmanagers en eigenaren op het gebied van (nieuwe) producten, merken en andere soorten food- en hospitality trends.
Resultaten onderzoek
Het Nederlands Kokspanel heeft onderzocht hoe foodprofessionals zich online oriënteren.  180 respondenten hebben deelgenomen aan het onderzoek. We delen graag de hoofdlijnen van de onderzoeksresultaten met jullie.
Wij feliciteren de winnaars!
In oktober heeft Het Nederlands Kokspanel een onderzoek naar taart en gebak gedaan. Wij bedanken alle respondenten en feliciteren de 10 winnaars van de bol.com bonnen.
Klantcase Topking
Topking verwacht dat er binnen restaurants (Full service segment) meer kansen liggen voor KaasTengels®. Het marktpotentieel willen ze graag onderzoeken. De onderzoeksvraag luidde daarom: Hoe ziet de ideale borrelkaart samenstelling binnen het fullservice segment eruit?
Gefeliciteerd winaars bol.com bonnen!
Het Nederlands Kokspanel heeft afgelopen zomer onderzocht hoe foodprofessionals zich online oriënteren. Onder de deelnemers van het onderzoek werden 10 bol.com bonnen verloot ter waarde van €25. We feliciteren de winnaars.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie