Deel je professionele mening

Help de horeca & catering verder groeien

We delen onze kennis met jou

Het laatste nieuws, tips & onderzoeksresultaten

Het Nederlands Kokspanel is een onderzoekspanel voor professionals uit de grootverbruikersmarkt; chef-koks en beslissers werkzaam in de horeca, cateringmanagers van een bedrijfsrestaurant, eigenaren van een cafetaria en hoofden voeding/ keuken in een instelling.

Jij als professional uit de grootverbruikersmarkt kan je mening geven over (vernieuwde of nieuwe) producten en merken van fabrikanten die leveren aan de professionele markt. Zo blijft de fabrikant op de hoogte van de laatste eisen & wensen. Op die manier worden met jouw hulp producten en merken verbeterd en vernieuwd.

Geef jij graag je mening over producten waar je dagelijks mee werkt?
Word jij blij van kennis delen? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste foodprofessionals die hun kennis willen delen. Want zonder jouw mening weet de fabrikant niet hoe hij zijn producten kan verbeteren. Deel je mening en kennis zodat producten beter aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Bereid je voor op de heropening horeca: De gast is veranderd!
Bereid je als horecaondernemer voor op de heropening. Het gedrag van de gasten is veranderd. Dit is het moment om eens goed met je klanten te praten. Stel vragen en trek later samen conclusies. Gebruik die om goed voorbereid uit de horecasluiting te komen.
5 Tips om social media op je menukaart te zetten
In deze van gesloten horeca, waarin je geen contact mag hebben met elkaar, is het heel belangrijk om online in contact te blijven met jouw klanten en potentiële klanten. Normaal kan je klanten gewoon spreken maar nu moet je interactie online opzoeken. Maar hoe kan je dit het beste doen? Bekijk de 5 tips.
Zet social media op je menukaart!
In deze van gesloten horeca, waarin je geen contact mag hebben met elkaar, is het heel belangrijk om online in contact te blijven met jouw klanten en potentiële klanten. Normaal kan je klanten gewoon spreken maar nu moet je interactie online opzoeken. Maar hoe kan je dit het beste doen? Wij geven je hiervoor tips.
Meer resultaat met een bestelsite
Hoe kan je meer succes hebben met je eigen bestelsite? In het webinar geven wij jou 7 tips en tricks hoe jij aan de slag kunt met jouw online bestelsite.
Heb je voldoende capaciteit in de keuken?
Sommige restaurants bezorgen alleen om zichtbaar te blijven voor hun gasten. Andere zijn er juist heel succesvol mee: ze hadden al een concept dat goed past bij bezorgen, of pasten hun kaart slim aan. En als straks het restaurant weer open gaat, zouden ze die omzet uit bezorging niet graag missen. Maar hoe ga je dat organiseren, zonder chaos in de keuken en je restaurant?

Wil jij meer weten over Het Nederlands Kokspanel?

Over ons
Al 20 jaar verzamelt Het Nederlands Kokspanel inzichten binnen horeca, catering, cafetaria en bakkerijen.
Onderzoeken
Het Nederlands Kokspanel biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende soorten onderzoek.
Panellid
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste foodprofessionals die hun kennis willen delen.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie