Het Nederlands Kokspanel en Foodservice Community België

heten nu samen GROUP7 Professional Community

Het Nederlands Kokspanel en Foodservice Community België

heten nu samen GROUP7 Professional Community

Het Nederlands Kokspanel is een onderzoekspanel voor professionals uit de grootverbruikersmarkt; chef-koks en beslissers werkzaam in de horeca, cateringmanagers van een bedrijfsrestaurant, eigenaren van een cafetaria en hoofden voeding/ keuken in een instelling.

Jij als professional uit de grootverbruikersmarkt kan je mening geven over (vernieuwde of nieuwe) producten en merken van fabrikanten die leveren aan de professionele markt. Zo blijft de fabrikant op de hoogte van de laatste eisen & wensen. Op die manier worden met jouw hulp producten en merken verbeterd en vernieuwd.

Geef jij graag je mening over producten waar je dagelijks mee werkt?
Word jij blij van kennis delen? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste foodprofessionals die hun kennis willen delen. Want zonder jouw mening weet de fabrikant niet hoe hij zijn producten kan verbeteren. Deel je mening en kennis zodat producten beter aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Wie zijn jouw klanten of gasten?
Door de toename van online contacten met (potentiële) klanten is het steeds belangrijker een beeld te hebben van wie er graag bij jou komt in de zaak of jouw locatie. Het is erg belangrijk om je klanten te kennen. Door een Empathy Map in te vullen krijg je een goed beeld van jouw klanten. Hier volgen 4 praktische tips.
Halveer je voedselverspilling.
Wat zou horeca en catering kunnen doen om voedselverspilling tegen te gaan? De halvering van de verspilling komt van de Verenigde Naties, die willen wereldwijd de voedselverspilling met 50% verminderen in 2030. Nederland en België hebben die doelstelling overgenomen.
Zomerse temperaturen, de terrassen zijn vol! Hoe ga je hier het beste mee om?
Wat is het toch lekker weer en de temperaturen kunnen aardig hoog oplopen. Dit zorgt ervoor dat mensen graag naar buiten gaan en hun ‘oude’ leventje weer oppakken. Dit betekent lekker een terrasje pakken als je de stad in gaat of ’s middags lunchen in het zonnetje. Helaas moeten we ons allemaal nog steeds aan de RIVM maatregelen houden. Wat moet je in de gaten houden om het zo aangenaam mogelijk voor de gast te maken, maar er zelf ook het maximaal haalbare uit te halen?
Te weinig personeel in de zomer?
De tijden voor de horeca worden beter. Maar hoe gaat de horeca dat allemaal bemensen? De zorgen nemen toe. We geven drie tips voor de komende zomer.
De horeca heropent: De gast is veranderd!
De horeca gaat in kleine stapjes weer open. Sinds 28 april zijn de buitenterrassen van eet- en drinkgelegenheden weer open. Het gedrag van de gasten is veranderd. Dit is het moment om eens goed met je klanten te praten. Stel vragen en trek later samen conclusies. Gebruik dit goed om klaar te zijn voor een succesvolle toekomst.

Wil jij meer weten over Het Nederlands Kokspanel?

Over ons
Al 20 jaar verzamelt Het Nederlands Kokspanel inzichten binnen horeca, catering, cafetaria en bakkerijen.
Onderzoeken
Het Nederlands Kokspanel biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende soorten onderzoek.
Panellid
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste foodprofessionals die hun kennis willen delen.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie