Deel je professionele mening

Help de horeca & catering verder groeien

We delen onze kennis met jou

Het laatste nieuws, tips & onderzoeksresultaten

Het Nederlands Kokspanel is een onderzoekspanel voor professionals uit de grootverbruikersmarkt; chef-koks en beslissers werkzaam in de horeca, cateringmanagers van een bedrijfsrestaurant, eigenaren van een cafetaria en hoofden voeding/ keuken in een instelling.

Jij als professional uit de grootverbruikersmarkt kan je mening geven over (vernieuwde of nieuwe) producten en merken van fabrikanten die leveren aan de professionele markt. Zo blijft de fabrikant op de hoogte van de laatste eisen & wensen. Op die manier worden met jouw hulp producten en merken verbeterd en vernieuwd.

Geef jij graag je mening over producten waar je dagelijks mee werkt?
Word jij blij van kennis delen? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste foodprofessionals die hun kennis willen delen. Want zonder jouw mening weet de fabrikant niet hoe hij zijn producten kan verbeteren. Deel je mening en kennis zodat producten beter aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Voordelen panellid

Proefpanel nieuwe producten
Weet als eerste welke nieuwe producten er komen
Vernieuwen en verbeteren
Invloed op productontwikkeling van leveranciers
Jouw mening telt
Mogelijkheid om aan te geven wat je mening en wensen zijn
Inzicht in uitkomsten onderzoek
De resultaten van het onderzoek worden met je gedeeld
Onze tips voor Horecava Limited
Onze tips voor Horecava Limited Op 1 februari a.s. vindt de eenmalige digitale versie van Horecava plaats. Wij bekeken het programma en delen onze favorieten. Heb jij je al aangemeld? (www.horecava.nl)
Bereid je voor op Valentijnsdag
Bereid je voor op Valentijnsdag Nu iedereen snakt naar lichtpuntjes in donkere coronatijden, kijken we uit naar Valentijnsdag. Het is de eerstvolgende piekmoment voor de horeca, waar met bezorging goed op kan worden ingespeeld.
Stageplaats bieden in crisistijd? Juist wel doen!
Sommige studenten worden er moedeloos van: een stageplaats vinden is deze winter een heel lastige opgave. Ook horeca- en cateringbedrijven bieden nauwelijks stageplaatsen aan. Dat is op den duur slecht voor de branche. Terwijl het aanbieden van stageplaatsen ook kansen biedt.
Online Masterclass Social Media 23 februari 9.30 uur
Na een groot succes vorig jaar, hebben wij besloten ook dit jaar weer een Online Masterclass Social Media te gaan doen. Alles online wordt steeds belangrijker en Social Media speelt hierbij voor de horeca een hele grote rol. Heb jij al een Social Media bedrijfspagina en haal jij hier het maximale uit? Meld je aan voor deze masterclass op 23 februari om 9.30 uur en krijg praktische tips hoe je dit het beste kunt aanpakken.
Vooruitblik op 2021 – Verwachte trends en ontwikkelingen
In 2021 zullen nieuwe trends ontstaan en ontwikkelingen plaatsvinden. Wij delen graag onze vooruitblik voor het komende jaar, zodat jij je voordeel ermee kunt doen.

Wil jij meer weten over Het Nederlands Kokspanel?

Over ons
Al 20 jaar verzamelt Het Nederlands Kokspanel inzichten binnen horeca, catering, cafetaria en bakkerijen.
Onderzoeken
Het Nederlands Kokspanel biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende soorten onderzoek.
Panellid
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste foodprofessionals die hun kennis willen delen.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie