Deel je professionele mening

Help de horeca & catering verder groeien

We delen onze kennis met jou

Het laatste nieuws, tips & onderzoeksresultaten

Het Nederlands Kokspanel is een onderzoekspanel voor professionals uit de grootverbruikersmarkt; chef-koks en beslissers werkzaam in de horeca, cateringmanagers van een bedrijfsrestaurant, eigenaren van een cafetaria en hoofden voeding/ keuken in een instelling.

Jij als professional uit de grootverbruikersmarkt kan je mening geven over (vernieuwde of nieuwe) producten en merken van fabrikanten die leveren aan de professionele markt. Zo blijft de fabrikant op de hoogte van de laatste eisen & wensen. Op die manier worden met jouw hulp producten en merken verbeterd en vernieuwd.

Geef jij graag je mening over producten waar je dagelijks mee werkt?
Word jij blij van kennis delen? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste foodprofessionals die hun kennis willen delen. Want zonder jouw mening weet de fabrikant niet hoe hij zijn producten kan verbeteren. Deel je mening en kennis zodat producten beter aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Voordelen panellid

Proefpanel nieuwe producten
Weet als eerste welke nieuwe producten er komen
Vernieuwen en verbeteren
Invloed op productontwikkeling van leveranciers
Jouw mening telt
Mogelijkheid om aan te geven wat je mening en wensen zijn
Inzicht in uitkomsten onderzoek
De resultaten van het onderzoek worden met je gedeeld
ChapChap, het nieuwe platform van Bidfood speciaal voor de horeca
De meest voorkomende vraag de afgelopen maanden is geweest: “Hoe krijg ik mijn horecagelegenheid weer vol?”. Ondanks dat veel horeca eigenaren er alles aan hebben gedaan hun zaak op te knappen, voucher te verkopen, afhaalservice zijn gestart of telefonisch in contact zijn gebleven met hun gasten, is er toch veel verandert. Lees in dit artikel hoe Bidfood helpt.
Vijf basis ingrediënten voor een goede horeca gerelateerde website
Weet jij wat een gast belangrijk vind als hij naar jouw website gaat? Heb jij alle juiste ingrediënten voor een succesvolle website waarmee je ook daadwerkelijk nieuwe gasten kunt aantrekken? In dit artikel geven wij jou vijf tips die jouw op zullen helpen naar een goede horeca gerelateerde website.
5 Tips voor een menukaart waarvan ik nu al trek krijg!
Heb jij dat ook dat als je naar een andere horecazaak toegaat dat je de hele menukaart gaat bestuderen? Je wil de gedachte van de chef achter de gerechten begrijpen, je wil nieuwe inspiratie opdoen voor je eigen zaak en je wil zien welke ingrediënten er allemaal gebruikt worden in ieder gerecht. Maar de belangrijkste vraag is waarom loopt het water in je mond bij het zien van de ene menukaart, maar besluit je niks te bestellen bij het zien van een andere menukaart?
Hoe gaat het nu met jouw bedrijf na de versoepeling van de corona maatregelen?
Wij zijn benieuwd of je de afgelopen tijd anders klanten bent gaan trekken. Welke manieren helpen jou effectief om klanten te trekken? Wil jij weten hoe anderen dat dan, vul dan de enquête in en geef aan als jij de onderzoeksresultaten wilt ontvangen.
Hoe overtuig jij je gasten dat jij je aan de veiligheidsmaatregelen houdt?
Veel gasten willen zichtbaar hebben dat een horecagelegenheid zich aan de veiligheidsmaatregelen houdt. Zorg ervoor dat overal in jouw zaak duidelijk zichtbaar is wat jullie allemaal doen om de gasten zo veilig mogelijk te verwelkomen in jullie horecagelegenheid. De gasten moeten het gevoel hebben dat alles goed geregeld is en zij zonder zorgen een hapje of drankje kunnen doen. Duidelijke signaalborden, een doorlooproute met bordjes of pijlen op de grond en hygiëne maatregelen, zoals het uitserveren van gerechten met handschoentjes, zorgt ervoor dat een gast zich op zijn gemak voelt.

Wil jij meer weten over Het Nederlands Kokspanel?

Over ons
Al 20 jaar verzamelt Het Nederlands Kokspanel inzichten binnen horeca, catering, cafetaria en bakkerijen.
Onderzoeken
Het Nederlands Kokspanel biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende soorten onderzoek.
Panellid
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste foodprofessionals die hun kennis willen delen.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie