image homepage over ons onderzoeken lopende onderzoeken beeldomateriaal pers inschrijven contact

overons

sideHet Nederlands Kokspanel bestaat uit veel van uw professionele collega’s die werken bij organisaties en bedrijven binnen Horeca, Catering, Instellingen, Petrol, Leisure en Travel.

Daarnaast is er Het Nederlands Bakkerspanel, dit panel is opgericht omdat er steeds meer interesse is in onderzoek binnen de Bakkerijmarkt. De brood- banketbakker is ook een professionele gebruiker omdat zij ook professionele foodverwerkers zijn.

Voor de cafetariahouders hebben wij Het Cafetariapanel opgericht. Momenteel worden er steeds meer onderzoeken uitgevoerd binnen de Cafetariamarkt.

Daarnaast is onlangs ook het Cateringpanel opgericht, voor cateringmanagers werkzaam binnen bedrijfscatering.

Leden van Het Nederlands Kokspanel hebben vaak de eindverantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid in de keuken binnen de segmenten Horeca, Catering, Institutioneel, Petrol, Leisure en Travel.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Chef-koks
  • Sous-chefs
  • (Zelfstandig werkende) Koks
  • Eigenaren
  • Managers/ Bedrijfsleiders
  • F&B Managers
  • Medewerkers van een Benzinestation
  • Keukenmanagers
  • Hoofden voeding/keuken
  • Cateringmanagers
  • Facility Managers
  • Banket- en Broodbakkers
  • Hoofd Inkoop
  • Managers van een Recreatiegebied

Bent u benieuwd in welk segment u hoort, hieronder staan enkele voorbeelden:

  • Horeca; Restaurant, Hotel-restaurant, Eetcafé (Bistro/Brasserie), Partycatering of Lunchroom,
  • Catering; Inflight catering, Bedrijfscatering of Onderwijscatering (Zelfstandig- & Contractcatering),
  • Cafetaria; Cafetaria’s of Snackbars, met of zonder zitplaatsen,
  • Institutioneel; Ouderenzorg, Verpleeghuis, Ziekenhuis, Gehandicaptenzorg, Revalidatiecentra, Productiekeuken, Verslavingszorg of Kindertehuis,
  • Leisure; Golf- of Tennisbaan, Voetbalstadion, Attractiepark en Dierentuin, Sauna en Zwembad, Camping en Vakantiepark of Recreatiegebied,
  • Petrol; Benzinestations waar men eten en drinken kan nuttigen,
  • Travel; Horeca op een Vliegveld, Busstation, Treinstation of Wegrestaurant,
  • Bakkerspanel; Broodbakkers of Banketbakkers.

.