image homepage over ons onderzoeken lopende onderzoeken beeldomateriaal pers inschrijven contact

lopendeonderzoeken

Beschikbare onderzoeken

Internetonderzoek FSPeil

Ons doorlopende online onderzoek FoodServicePeil loopt momenteel alweer voor de 4e jaargang binnen de segmenten, Horeca, Instellingen en Cafetaria. Voor ieder segment bestaan per jaargang 6 vragenlijsten met iedere keer een ander onderwerp. Deze 6 vragenlijsten worden door de deelnemers van onze vaste internetpanels per segment anoniem ingevuld. Om de 2 maanden ontvangen zij hiervoor een mail met daarin een link naar 1 van de vragenlijsten waar ze vervolgens 2 weken de tijd voor hebben om deze in te vullen. De resultaten van dit onderzoek geven een beeld van de totale markt per segment in Nederland. Deze gegevens vormen een onderdeel van een totale analyse die wij zo in beeld brengen.
Fabrikanten kunnen zo naar aanleiding van onze onderzoeken producten naar uw wensen/eisen ontwikkelen of aanpassen. Hierdoor worden de producten verbeterd en wordt er dus daadwerkelijk geluisterd naar de professionele gebruiker.
Doordat we iedere jaargang vrijwel dezelfde vragen stellen kunnen de eerder gemeten resultaten uit de 1e en 2e en 3e jaargang met elkaar vergeleken worden. Zo kunnen we de eerste trendlijnen analyseren.

Deelnemers ontvangen voor iedere ingevulde vragenlijst een ‘vorkje’. Door alle 6 de vragenlijsten in te vullen verzamelen ze dus 6 ‘vorkjes’ en ontvangen aan het einde van de jaargang een mooi kookboek. De eerste 100 binnengekomen vragenlijsten ontvangen echter nog een extra ‘vorkje’. Deze mensen maken nog meer kans op één van de staatsloten die wij aan het einde van de jaargang gaan verloten onder alle deelnemers. Dus hoe vaker en sneller met invult, hoe meer kans op een staatslot!

Samenvattingen van resultaten van FSPeil vindt u onder tabje “Onderzoeken” en “Pers” hier op deze website.

Regelmatig verschijnen er dus van ons persberichten met daarin samenvattingen van de resultaten van onze FSPeil onderzoeken. Hou deze website daarvoor dus in de gaten!
En kijk bij “Pers”!

Momenteel beschikbaar!

FSPeil
Binnenkort beschikbaar:
Voor de 4e jaargang zal vanaf week 37 de 5e vragenlijst van FSPeil Instellingen online staan die deze keer over “Nagerechten” gaat.

Momenteel wordt er ook een online onderzoek uitgevoerd bestemd voor Horeca met als onderwerp ‘Room’.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste:

  • (Chef-)koks, beslissingsbevoegden werkzaam in de Horeca;
  • Hoofden voeding/keuken, Teamleiders werkzaam binnen Instellingskeukens;
  • Cafetariahouders of beslissingsbevoegden werkzaam binnen een Cafetaria.

Kortom mensen die hun eisen en wensen willen delen, zodat wij deze informatie weer kunnen vertalen naar de markt en uiteindelijk de producten waar ú dagelijks mee werkt worden verbeterd en aangepast!
Wilt u deelnemen aan dit doorlopende online internetonderzoek?
U kunt zich daarvoor hier hier alvast aanmelden.
Wij stellen uw professionele mening altijd zeer op prijs!

Als dank voor uw deelname aan het volledige FS PEIL internetonderzoek (totaal 6 vragenlijsten per jaargang) mag u uit ons assortiment een mooi kookboek uitkiezen.

Schrijf u snel in als internetpanellid van Het Nederlands Kokspanel om deel te kunnen nemen aan dit doorlopende internetonderzoek FoodServicePeil.

tekst-end-lopendeonderzoeken1

.