image homepage over ons onderzoeken lopende onderzoeken beeldomateriaal pers inschrijven contact

contact

 

E-mail: info@kokspanel.nl
Website: www.kokspanel.nl

Veelgestelde vragen:

> Ik heb me via de website aangemeld voor deelname aan onderzoeken. Hoe gaat het nu verder?

Je ontvangt na je inschrijving een e-mail van ons waar verdere uitleg in vermeld staat.

> Hoe weet ik dat er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?
Je wordt per e-mail en/of telefonisch benadert als je binnen de doelgroep voor een bepaald onderzoek valt. Voor onze online onderzoeken ontvang je per segment automatisch een e-mail met daarin een link naar de vragenlijst. Ben je lid van het vaste FoodServicePeil internetpanel dan ontvang je automatisch om de 2 maanden een vragenlijst. Verder zullen wij ook via onze website, facebook, hyves en twitter vermelden welke onderzoeken gaan starten.
> Krijg ik ook resultaten van onderzoeken te zien?

Ja. Na afloop van een onderzoek plaatsen we, indien mogelijk, een korte samenvatting van de resultaten op onze website. Ook zullen via persberichten in de media resultaten terug te vinden zijn in de diverse vakbladen of op hun website.

> Hoe vaak word ik uitgenodigd voor onderzoeken?

De hoeveelheid onderzoeken waarvoor je uitgenodigd of benaderd wordt verschilt. Het ligt aan het aanbod van onderzoeken en of jij voor dat onderzoek binnen de gewenste doelgroep valt. Ben je lid van het vaste FoodServicePeil internetpanel dan ontvang je automatisch om de 2 maanden een vragenlijst.

> Hoe lang duurt een gemiddeld onderzoek?

Ter indicatie:
Online onderzoek en telefonische enquêtes duren tussen de 3 en 10 minuten.
Deelname aan een smaak-, test- of discussiepanel duurt ongeveer tussen de 1 en 2,5 uur.

> Moet ik iedere keer meedoen met online onderzoeken?
Meedoen is natuurlijk vrijwillig. Ons online onderzoek FSPeil kent 6 vragenlijsten binnen 1 jaargang. Voor het onderzoek is het natuurlijk erg belangrijk om zoveel mogelijk gegevens te verkrijgen en hoe vaker je meedoet hoe meer kans je maakt op leuke beloningen (staatloten). Je ontvangt altijd een kookboek als je alle 6 de vragenlijsten invult.
> Welke beloningen ontvangen deelnemers voor deelname aan de verschillende onderzoeken?
Bij deelname aan een smaak-, test- of discussiepanel ontvang je altijd een deelnamevergoeding tussen de € 20,- en € 50,- (afhankelijk van de duur van het onderzoek). Daarnaast krijg je van ons altijd een km-vergoeding van € 0,19 per gereden km. Ben je lid van het vaste FoodServicePeil internetpanel dan ontvang je, bij een volledige deelname aan alle 6 de vragenlijsten, altijd een kookboek en hoe vaker/sneller je meedoet hoe meer kans je maakt op leuke beloningen (staatloten). Bij onze telefonische en overige online onderzoeken verloten wij altijd een aantal mooie kookboeken onder alle deelnemers.
> Ik ben lid van het FoodServicePeil internetpanel maar krijg soms ook andere online vragenlijsten toegestuurd. Wat is het verschil?
Het FSPeil onderzoek is een doorlopend onderzoek en staat los van alle andere online onderzoeken. Als lid van het FSPeil internetpanel krijg je per jaargang 6 vragenlijsten met telkens een ander onderwerp. De FSPeil onderzoeken zijn bedoelt om de ontwikkelingen binnen een bepaald marktsegment in beeld te brengen en jaarlijks met elkaar te vergelijken.
 Daarnaast kan het zijn dat je een vragenlijst krijgt toegestuurd krijgt over een bepaalde productgroep waarvoor wij je medewerking vragen.
> Voor wie doen jullie onderzoek en waarom?
Onze opdrachtgevers zijn over het algemeen fabrikanten van voedingsmiddelen welke actief zijn binnen foodservice. Wij doen onderzoek voor hun zodat zij meer inzicht krijgen in de markt waardoor zij beter kunnen inspelen op de behoefte van de professionele eindgebruiker.
> Wat doen jullie met de verkregen onderzoeksgegevens?
De uitkomsten van onze onderzoeken worden altijd anoniem verwerkt in een analyse die wij terugkoppelen naar onze opdrachtgevers. Zij gebruiken deze gegevens om hun producten te verbeteren en aan te passen naar de wensen en eisen van de professionele eindgebruiker.
> Hoe zit het met de gegevensbescherming en privacy?
Wij behandelen al je persoonlijke gegevens vertrouwelijk en verwerken ze anoniem. Wij gebruiken je gegevens nooit voor marketingdoeleinden. Ze zijn in beheer bij Het Nederlands Kokspanel en worden niet overgedragen aan derden.
> Ik heb op de link geklikt maar ik zie de vragenlijst niet verschijnen /krijg een foutmelding. Wat nu?
Stuur dan een e-mail naar info@kokspanel.nl met de melding wat het probleem is. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen.
> Het komt me nu even niet uit om de online vragenlijst in te vullen, maar ik wil later wel meewerken. Wat moet ik doen?
Het kan zijn dat je een herinnering van ons ontvangt met nogmaals het verzoek om de vragenlijst in te vullen. Onze online vragenlijsten kennen allemaal een sluitingsdatum. Na die datum staan de vragenlijsten niet meer online.
> Ik heb het online onderzoek halverwege afgebroken, hoe moet ik nu verder?
Door opnieuw op de link te klikken die in de e-mail staat kun je gewoon verder gaan waar je gebleven bent.
> Ik heb me via jullie website of telefonisch aangemeld maar ontvang nooit e-mails. Hoe kan dat?
Het kan zijn dat onze e-mails in je spambox terecht komen. Zorg dat je ons e-mailadres info@kokspanel.nl als veilig gemarkeerd hebt.
> Mijn e-mailadres / werkadres is gewijzigd, hoe kan ik dit doorgeven?
We verzoeken je dan vriendelijk om een e-mail naar info@kokspanel.nl te sturen en ons de wijziging(en) door te geven. In onze e-mails staat ook altijd een link “Wijzigen gegevens” waar je op kan klikken om zo je gewijzigde gegevens via het dan te verschijnen e-mailbericht te versturen.
> Ik wil niet langer meedoen met bepaalde onderzoeken, hoe kan ik dit doorgeven?
Hiervoor kun je een e-mail sturen naar info@kokspanel.nl waarin je aangeeft voor welke onderzoeken jij niet meer benaderd wilt worden. In onze e-mails voor online onderzoeken staat ook altijd een link “Uitschrijven ” waar je op kan klikken om zo uitgeschreven te worden.

Mijn vraag staat hier niet bij bij?
Stuur dan een e-mail naar info@kokspanel.nl

Nieuwsbrief

Wij versturen regelmatig nieuwsbrieven om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en onderzoeken. Zou u deze nieuwsbrief willen ontvangen? Vul dan hier uw mailadres in:

Links

www.group7.eu
GROUP7 is het enige fullservice on- en offline adviesbureau in foodservice en bakkerij. Wij laten jou online schitteren!

www.touchactivationmarketing.eu
Touch Activation Marketing is een toonaangevend fullservice bureau voor marktbewerking binnen de foodservice en bakkerij markt in Nederland en België.

www.kokswinkel.nl

www.foodservicecommunity.be
De site voor ondernemers en professionals in de horeca en catering in België, maar ook volop inspiratie en kennis voor de Nederlandse food professional.